Eficientizează spațiul din propria baie în 7 pași simpli

Modificările pe care le realizăm în casele noastre nu se opresc niciodată. De cele mai multe ori alegem să facem mici ajustări pentru a simți sentimentul de „acasă”. Nu este de mirare, deoarece descoperim mai repede ce avem nevoie atunci când petrecem mai mult timp în propria locuinţă.  

Baia modernă nu mai este doar un spațiu pentru spălat pe dinți și alte proceduri de curățare. Aceasta este acum văzută precum un fel de sanctuar al casei, unde ne putem relaxa pentru a ne satisface nevoia instinctivă de singurătate și intimitate. 

O astfel de încăpere poate fi constituită dintr-o chiuvetă spilcuită, o cadă mare și mult loc de mișcare. Dacă te gândești la modernizarea și restructurarea acesteia pentru mai mult spațiu, acest articol vine în ajutorul tău cu sfaturi utile.

 Iată 7 pași simpli prin care îți eficientizezi spațiul din baie

Deoarece sarcina de a amenaja o baie necesită timp, un proiect inițial trebuie să susțină oricare dintre etapele următoare, fiind necesară o pregătire vigilentă care să te ajute să îți materializezi ideile și să îți ofere soluții atunci când apar dificultăți.

1. Dispune eficient mobilierul

În primul rând, asigură-te că totul în baie este poziționat exact. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi stilul pe care vrei ca baia ta să-l oglindească. Apoi, ia în considerare distanța față de alte încăperi. Ulterior poți organiza corpurile de mobilier, articolele de baie, cosmeticele și alte lucruri în așa fel încât să fie ușor să te miști în jurul acestora.

2. Modernizează-ți baia

Confortul termic este esențial, iar utilizarea caloriferelor adecvate pentru baie este necesară pentru a-l dobândi. Folosirea unui calorifer portprosop poate reprezenta, de asemenea, soluția ideală atunci când dorești să-ți eficientizezi spațiul pus la dispoziție în propria baie. Poți vizita site-ul celor de la shop-einstal.ro, de unde poți alege modelul perfect care să fie în concordanță cu măsurile, stilul și aspectul băii tale, fie că îți dorești confort și funcționalitate sau eleganță și rafinament. În plus, modelele din aluminiu sunt foarte apreciate pentru că au o încălzire mai rapidă în comparație cu cele confecționate din oțel.

3. Alternează sau substituie obiectele din baie

Trebuie să iei în considerare materialele folosite pentru obiectele de baie, precum dușul și cada. Schimbarea recipientelor pentru pasta și periuța de dinți, săpun sau diverse loțiuni reprezintă un alt mod de a-ți moderniza baia. În funcție de preferințele tale, poți alege dintr-o gamă largă de modele, culori și dimensiuni.

4. Restaurează-ți baia pe baza stilului preferat

Poți alege diferite ornamente pentru a înfrumuseța locul sau pentru a le alătura obiectelor de artă. Baia ta se transformă într-un spațiu elegant alături de o chiuvetă modernă. De asemenea, baia se mai poate decora cu piese florale sau tablouri.

5. Selectează lumina corespunzătoare

Poți să-ți actualizezi baia prin alegerea unei lumini potrivite încăperii, schimbând total aspectul. Utilizează o varietate de tipuri de lumină concentrate pe diverse obiecte din baie pentru a crea un mediu plăcut.

6. Plasează în baia ta diverse ierburi decorative

Setul de ierburi oferă băii tale un aspect modern și revitalizat. Trebuie să ții cont de dimensiunile spațiului pentru a le poziționa corect.

7. Restructurează sistemul de filtrare al apei

Atunci când îți modernizezi baia, trebuie să ai în vedere achiziționarea unui sistem de filtrare a apei. Acesta îmbunătățește gustul și textura apei și previne stagnarea.

Așadar, nu este necesar să te muți într-un apartament mai mare, chiar dacă apartamentul tău are dimensiuni reduse. Alternativ, poți găsi soluții de economisire a spațiului, care, din fericire, sunt disponibile în fiecare zi. În plus, există un calorifer de baie portprosop care te va ajuta să te bucuri de cele mai frumoase, luxuriante și liniștitoare momente.

SURSĂ FOTO: Freepik.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5