Elevi şi profesori din Spania, Croaţia, Italia şi Turcia au descoperit Becleanul printr-un proiect ERASMUS

Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean a găzduit , în perioada 21-25 februarie 2022, a patra mobilitate din cadrul proiectului KA229 EUtourism (2019-1-ES01-KA229-064134_2). Proiectul Erasmus+ a debutat în anul 2019 și se va finaliza în 31.08.2022.

De la Beclean, Coordonatorul proiectului este doamna Emese Cîmpan, iar profesorii implicați în proiect sunt: Diana Zinveliu, Dora Florean, Corina Rus, Delia Năstase, Liana Pașca.

Școlile partenere în proiect sunt:

• Coordonator: IES PÉREZ GALDÓS (Spania)

• Srednja skola Hrvatski kralj Zvonimir Krk (Croația)

• ISIS VALDARNO (Italia)

• Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean (România)

• Akcakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turcia)

• Sule Muzaffer Buyuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turcia)

În cadrul proiectului s-au desfășurat până în prezent trei mobilități (mobilitatea de scurtă pentru coordonatorii din școlile partenere – Las Palmas de Gran Canaria: 18-22 noiembrie 2019, unde au participat coordonatorul de proiect și un cadru didactic din echipa de proiect Eutourism CNPR; mobilitatea din Turcia (Kocaeli), 17-22 octombrie 2021, abordând tema „Gastronomie și jocuri” – unde echipa României a fost reprezentată de 6 elevi și 3 profesori însoțitori; precum și mobilitatea din Spania (Las Palmas de Gran Canaria), unde au fost prezenți 4 elevi și 2 profesori de la Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean.

Tematica mobilității din 21-25 februarie 2022, găzduită de Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean, este TURISM PENTRU SĂNĂTATE ȘI ECHILIBRU. Vor participa în format fizic 24 de elevi și profesori din Spania, Croația și Turcia, iar elevii din Italia vor colabora în cadrul activităților de tip blended-learning, care se vor derula pe platforma eTwinning.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5