Elevii bistriţeni au şansa de a participa într-o tabară în Anglia

S-a lansat prima ediție a concursului național de limba engleză Mirunette Language Competition.
Marile premii oferite elevilor sunt două tabere gratuite de limba engleză de două săptămâni în Anglia! Taberele sunt oferite de organizatorul concursului: Mirunette International Education. Alte premii sunt: examene de limba engleză oferite de British Council, precum și cărți, dicționare și materiale educaționale oferite de Editura Niculescu, Okian, Grup Educațional Uniscan, Libraria Engleză Anthony Frost, Pigna România, Solve Perform și Eurodidactica. De asemenea, Mirunette Language Competition se bucură de susținerea partenerului cultural - Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”. Toți elevii înscriși în concurs vor primi și un certificat de participare!
Profesorii de limba engleză care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs pot primi gratuitposibilitatea de a participa ca group-leader, în tabere de limba engleză in Anglia! De asemenea, toți profesorii care își înscriu elevii la concurs vor primi certificat de participare.
Concursul se adresează elevilor (cu vîrsta între 10 și 17 ani) și profesorilor de limba engleză. Prima etapă a concursului se desfășoară până pe 31 martie 2013 – etapa de înscrieri on-line. Toate detaliile cu privire la participare, calendar concurs, premii și înscriere se găsesc pe www.mirunette.ro.
Mirunette International Education susține copiii talentați si isteți pentru a experimenta calitatea sistemului de învățământ britanic. Cu o experiență de peste 9 ani în organizarea de tabere internaționale, precum și în consilierea educațională pentru studii în Marea Britanie, Mirunette International Education a inițiat acest concurs cu scopul de a descoperi și premia noi talente în domeniul limbii, literaturii și culturii britanice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5