Elevii din Beclean, în finala celei mai mari competiţii de robotică pentru licee!

În perioada 25-26 martie, Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit FTC România, cea mai mare competiţie de robotică pentru licee.

Nu mai puţin de 54 de echipe din România s-au aliniat la startul concursului, astfel că performanţa Esentza Robotics de la Colegiul Naţional Petru Rareş din Beclean, de a ajunge în finală, este cu atât mai mare.

Elevii din Beclean şi profesorii lor merită felicitări pentru munca lor, dar şi pentru faptul că au reuşit să-şi promoveze oraşul prin reuşita lor. 

În finală, o alianţă a fost formată din Qube, de la Colegul Național „Mihai Viteazul” din București, Esentza Robotics, de la Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean și The Bravebots, de la Colegiul National „Mihai Viteazul” din Ploiești. .

Trei echipe  - una din Bucureşti, care a condus cealaltă alianţă ce a câştigat finala, alte două din Suceava şi Craiova, desemnate de juriu - dintre cele 54 care au participat la competiția de robotică BRD FIRST Tech Challenge Romania powered by Vodafone s-au calificat la Campionatul Mondial de Robotică FTC, care va avea loc în luna aprilie la St. Louis, în Statele Unite ale Americii. La ceremonia de premiere a fost prezent și ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5