Elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistriţa plantează pomi „pentru pace” în curtea şcolii

Liceul Tehnologic Agricol Bistriţa s-a alăturat proiectului mondial, Plant a tree for Peace 2014 dedicat Zilei Internaționale a ONU pentru Pace.
Sub deviza ” Implica-te! Viitorul trebuie sa fie verde!”, elevii de la Liceul Tehnologic Agricol Bistriţa au plantat sărbătorind Ziua Internaţională a ONU pentru Pace. Evenimentul s-a înscris în Campania globală pentru mediu şi pentru pace „Plant a tree for Peace“ 2014, organizată de Learning about Forests-LEAF şi ENO-Environment Online, care şi-au unit forţele ,pentru a derula cea mai mare campanie de plantare de până acum.
În spaţiul verde din curtea şcolii elevii Liceul Tehnologic Agricol Bistrita , îndrumaţi de cadre didactice , au discutat despre importanţa păcii , a protejării mediului şi au plantat puieţii
Plantarea de copaci este importantă pentru noi toţi. Mai întâi, pentru că ne aminteşte de natură şi de importanţa protejării ei. În alt doilea rând, am ales acestă zi a Păcii Mondiale pentru a marca pacea şi continuitatea vieţii. Cu activitatea noastră de plantare din această zi vom contribui şi vom ajuta Organizaţia Naţiunilor Unite să atingă cele opt obiective globale de dezvoltare ale mileniului.
Campania si-a propus in primul rând cresterea gradului de constientizare a elevilor cu privire la schimbarile climatice, iar in al doilea rând prin faptul că aceştia simbolizeaza cooperarea dintre şcolile din intreaga lume, cresterea toleranţei asupra diversitatii culturale.
” Implica-te! Viitorul trebuie sa fie verde!”,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5