Emanuel Gagea Horga, zecele cu coroniţă de la Rodna ce va îmbrăca uniforma militară. În haina statului este şi sora lui, Ioana, poliţistă

Bucurie mare la Liceul Tehnologic „Florian Porcius” din Rodna la afişarea rezultatelor de admitere la colegiile militare din ţară. După cum ne declară directorul Vali Ganea, doi dintre elevii şcolii au fost admişi la liceele militare, Emanuel Gagea Horga – la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc şi Lenuţa Cozonac – la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.
Cu media 9,69, Emanuel a intrat în top 3 admitere la Câmpulung Moldovenesc, în urma unui examen de admitere sever, concurând cu sute de absolvenţi pentru un loc la liceu.
Elevul ce a absolvit clasele V-VIII cu media 10 curat, aducând acasă nu doar coroniţa premiului I ci şi o mulţime de diplome, i-a bucurat de-a lungul timpului, atât pe părinţi, cât şi pe profesori. „Vreau să-i mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dăruit un copil minunat. Felicitări, Emanuel! Eşti cel mai bun. Sunt mândră că am un copil extraordinar care a demonstrat că nimic nu este imposibil pentru un suflet ambiţios, ocupând locul III din cei 120 de tineri ce au obţinut un loc la licuel militar din Câmpulung Moldovenesc”, a declarat, profund emoţionată, mama, Lenuţa Gagea Horga.
Emanuel mai are o soră, Ioana Gagea, care este poliţist, tatăl Ioan lucrează în Irlanda, iar mama Lenuţa deţine o mică afacere în localitate.
Felicitări Emanuel pentru performanţa ta, felicitări familiei şi profesorilor, mult succes pe drumul ales, acela de a îmbrăca haina militară şi a sluji ţara.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5