Emoţii la examene pentru şefii televiziunilor locale !

Emoţii mari pentru şefii televiziunilor locale la examene, în această perioadă.

Primul care a fost alături de fiul lui, la examenul de capacitate, este Cristian Berari, directorul general AS TV. Raul a absolvit clasa a VIII-a la Colegiul National Liviu Rebreanu, cu 9,99 media celor 4 ani de gimnaziu, iar la capacitate a luat 10 la matematică, 9,65 la română, deci 9,90 nota finală. "Vom alege MATEMATICĂ-INFORMATICĂ INTENSIV la CNLR, deocamdată suntem a doua medie dintre cei care au terminat la Liviu, dar probabil vor veni și de la alte școli cu medii foarte mari deci e posibil să mai cădem vreo 3-4 locuri. Suntem foarte mulțumiți de această mare izbândă. Mulțumim Raul că ne aduci astfel de raze însorite în familie. Rareș, mama și tata" postează Berari pe facebook ! În fotografie Raul este alături de tata şi mama, judecătorul Reghina Berari.

Viluţa Mihaela Brătfălean, managerul TV Bistriţa, a fost susţinătoare la Bacalaureat. Fiica ei, Francesca, absolventă a Liceului cu Program Sportiv, specializarea tehnician în turism, a avut note mari- 9 la limba şi literatura română, 9,5 -geografie, 9,3 - matematică. Cu aceste note, intrarea la facultate este asigurată !
Felicitări şi succes celor doi tineri, la liceu şi facultate, unde îi aşteaptă, în calitate de boboci, alte provocări. Părinţilor sănătate ca să poată să aibă grijă de ei pe mai departe !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5