Părinţi celebri bucuroşi ! Vezi ce medii au obţinut la BAC copiii lor

Emoţii mari au trăit absolvenţii claselor a XII-a la afişarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat, însă şi părinţii acestora nu au avut momente mai uşoare. Rezultatele au fost însă pe măsura aşteptărilor...
Romana Clara Pop, fiica Gabrielei Montoiu, a obţinut media 9,9, după ce a obţinut 9,8 la limba şi literatura română, 10 la matematică şi 9,9 la anatomie. Absolventă a Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, Romana, cea care dă numele renumitei mărci de eşarfe şi care este şi designerul acestora, îşi va continua, cel mai probabil, studiile în străinătate. „9,90, locul 13 pe judeţ, 10 la matematică. Sunt atât de fericită, nimic nu se compară cu această bucurie. Copilul meu drag”, a scris pe o reţea de socializare Gabriela Montoiu.
Dominique Daniela Hangan, fiica consilierului Sorin Hangan, liderul PNL Bistriţa, are media 9,85 la BAC, cu 9,75 la „Română”, 10 la istorie şi 9,80 la geografie. „Comoara mea a terminat liceul. Sunt un tată fericit”, declara Sorin Hangan.
Ariana Niculaie, fiica viceprimarului Cristian Niculaie, are media 9,83, cu 10 la geografie, 9,9 la istorie şi 9,6 la limba română.
Eliza Mic, şefă de promoţie la CNLR, fiica lui Mic Marin de la Fundaţia Inocenti, are media 9,71, cu 10 plin la matematică, 9,8 la limba germană, 9,7 la română şi 9,35 la chimie.
Raul Berari, fiul judecătoarei Reghina Berari şi a directorului AS TV, Cristian Berari, are 10 la matematică şi 10 la informatică, având media 9,61.
Orania Carmen Vaida, fiica notarului Marsineta Vaida , de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, a obţinut media 9,2.
Printre cei care au absolvit anul acesta se numără şi fiul fostului subprefect Damaschin Berende, Tudor, fiul Annabellei Muzsi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, fiul designerului Tina Olari, Darius Horga şi mulţi, mulţi alţii.
Tuturor succes în viaţă !

Comentarii

06/07/17 08:59
barbier

Bravo Mic Elza.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5