Părinţi cunoscuţi, copii cu note mari la Bac ! Ce au făcut absolvenţii ce s-au remarcat în liceu !

Emoţiile examenului de Bacalaureat le-au trăit şi câteva dintre numele cunoscute din judeţul nostru. Fiul notarului Marsineta Vaida, Adrian Gabriel, absolvent al profilului matematică-informatică de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” a absolvit cu 8,91.
David Hognogi, fiul primarului din Spermezeu, absolvent al Colegiului Naţional „Petru Rareş”, profil matematică-informatică are 8,65.
Iulia Gălăţan, fiica directoarei Suzana Gălăţan şi a renumitului profesor de informatică, Constantin Gălăţan, a absolvit profilul matematică-informatică cu cea mai bună medie a clasei, iar la Bacalaureat a obţinut 9,81. Iulia este deja admisă la facultate în baza rezultatelor obţinute la olimpiadele naţionale. 
Sara Ecedi, fiica lui Marin Ecedi de la Nossa Nostra şi Transilvania Print, şefa de promoţie de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, absolventă la profilul ştiinţele naturii, are la examenul de maturitate 9,86. 
Olimpicul la matematică Alex Claudiu Deac, ( familia deţine Ergoritmus Constructions) absolvent al profilului de specialitate, are la Bacaluareat 9,75, fiind deja admis la Oxford,alături de năsăudeanul Paul Tîrlişan de la Colegiul Naţional „George Coşbuc”, care are media 9,96, a doua pe judeţ.
Andrei Dobrin, manechinul ce a surprins lumea internaţională a modei, a terminat la „Liviu”, profilul matematică-informatică, iar la Bac are 9,35.
Fiul preotului Ştefan Borodi, Ştefan Cristian, are prima medie pe „Liviu Rebreanu”, 9,95, fiind absolvent al profilului matematică-informatică.
Maria Sângeorzan, fiica Cristinei Sângeorzan de la Hotel Krone, a absolvit ştiinţele naturii la „Liviu” şi are 9,85.
Horia Iulius Şirlincan, fiul managerului de la Record, absolvent ştiinţele naturii de la „Rebreanu” are 9,33.
James Petri, fiul profesoarei Alina Petri, de la Gimnazială nr. 1, câştigător a numeroase concursuri de robotică, a absolvit „Rebreanu” mate-informatică, iar la Bac are 8,35, iar sora lui Jessica, olimpică la rândul ei, a absolvit ştiinţe-bilingv cu 9,38.
Fiica preotului Tomoroga din Blăjenii de Sus, Teofana Daniela, este tot absolventă de „Rebreanu”, ştiinţe sociale, iar la Bac are 9,51.
 

Comentarii

09/07/19 20:01
Marius Nicolae Pop

Felicitari, tuturor acestor tineri studiosi !"' Aschia nu sare departe de trunchi!'''Succes pe mai departe! MNPop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5