Vrednici sunt ! Ştefan Cristian Borodi şi Ilinca –Elena Sava, bistriţenii cu 10 pe linie la Bacalaureat, premiaţi, azi, de Mitropolitul Andrei, la Cluj

Arhiepiscopia Ortodoxă a Clujului i-a premiat în ultimii ani pe elevii care au avut rezultate de excepţie la învăţătură, atât ca o formă de recunoaştere a performanţelor lor, cât mai ales pentru a sublinia grija Bisericii pentru educaţia viitoarelor generaţii şi pentru soarta tinerilor.
În acest sens, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei i-a premiat duminică, 21 iulie 2019, de la ora 18.00, în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, pe cei 17 absolvenți de liceu din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019.
Din județul Cluj sunt 15 absolvenți, care au obținut nota maximă, iar din județul Bistrița-Năsăud, sunt 2 absolvenți Ştefan Cristian Borodi şi Ilinca –Elena Sava.
Fiecare elev a primit din partea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei un premiu de 1000 de lei, iar valoarea premiilor oferite este de 17.000 lei.

Fiul preotului Ştefan Borodi, Ştefan Cristian Borodi, are 10 plin la Bacalaureat, fiind prima medie pe „Liviu Rebreanu”. Cristian este absolvent al profilului Matematică-informatică şi va urma Universitatea Babeş -Bolyai, Informatică-engleză.Olimpic la Informatică, tânărul este o mândrie a şcolii din care provine.
10 plin la Bacalaureat are şi Ilinca-Elena Sava, de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” de la specializarea Ştiinţele naturii. Fata de 10, felicitată de şcoală pentru performanţa ei, va urma Facultatea de Matematică din Cluj.
Felicitări, tineri frumoşi şi cum se spune în biserică: Vrednici sunt !

Comentarii

21/07/19 22:54
jurist

Felicitări celor doi absolvenți. Județul nostru devine tot mai sărac în valori intelectuale. Aviz pentru ISJ - BN! Poți număra pe degetele de la o mână, în ultimii ani, reușiții la facultățile de top, respectiv medicină generală, militară,academiile de poliție, militară sau la „Bilă” în București. La restul sunt mai multe locuri decât dosare. Piața muncii este sufocată de juriști, psihologi, socotitori - contabilași sau purtători de serviete( șt. politice, comunicare). Piața muncii și concurența ne va pune pe fiecare la locul potrivit. Pe domnișoara de la științe aș fi văzut - o la medicină, nu un profesoraș de matematică.Aștept și alte comentarii. Să auzim de bine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5