Ilinca-Elena Sava, singura elevă cu 10 plin la Bacalaureat. A doua medie, 9,96, a fost obţinută de Paul Tîrlişan

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat rezultatele la examenul de Bacalaureat, înainte de contestaţii, în judeţul Bistriţa-Năsăud, singura medie de 10 a fost obţinută de Ilinca-Elena Sava de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” de la specializarea Ştiinţele naturii. Aceasta a obţinut note maxime atât la limba şi literatura română, la matematică, cât şi la anatomie.
A doua medie, 9,96, a fost obţinută de Paul Tîrlişan, olimpic năsăudean. Absolventul de la Colegiul Naţional „George Coşbuc”este admis deja la Oxford. A treia medie în judeţul nostru este de 9,95, adjudecată de trei elevi, toţi de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa. Este vorba despre Ştefan Borodi de la Mate-informatică, Cristina Brici de la Ştiinţe sociale şi Denisa Neagu de la Ştiinţe ale naturii.
Cu media 9,93 sunt alţi patru elevi, şi anume Georgiana Badiu de la Liceul „Radu Petrescu” Prundu Bârgăului, Maria Oniţa Creţiu de la C.N. „Liviu Rebreanu”, Dora Moroşanu de la C.N. „Liviu Rebreanu” şi Ioana Ruşti de la Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” Sângeorz Băi.

Comentarii

08/07/19 13:51
Andrei Cristian

Denisa*

08/07/19 13:55
Maricica

Denisa Neagu* de la Științe ale naturii

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5