Fata de 10 din Bistriţa-Năsăud. Ilinca –Elena Sava, mândria Colegiului Andrei Mureşanu la Bac

O surpriză plăcută pentru Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” a fost faptul că singura medie de 10 de la Bacalaureat din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost obţinută de o elevă de la Ştiinţele naturii, absolventă a şcolii bistriţene.
Ilinca-Elena Sava a obţinut note maxime atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică şi anatomie, astfel încât a reuşit să obţină singura medie de 10 la Bacalaureat din judeţul nostru.
„Sunt foarte fericită şi mândră de performanţa elevei noastre. Este rodul muncii în echipă a elevei şi a profesorilor şi nu pot decât să le mulţumesc pentru această performanţă care arată încă o dată stindardul ridicat al calităţii şcolii noastre. Îi urez mult succes pe mai departe”, ne-a declarat directorul şcolii, Iulia Vlad.
La rândul lui, dirigintele Iacob Ţigăuan are cuvinte de laudă la adresa Ilincăi: „A fost o fată foarte serioasă care s-a încadrat foarte bine în colectivul clasei şi era mereu activă în rezolvarea problemelor. Disciplinată, cu o pregătire constantă în cei patru ani de liceu, cu un comportament deosebit, cu părinţi foarte interesaţi de ceea ce se întâmplă la şcoală. Pentru mine este o bucurie aflarea acestui rezultat şi o mândrie că media maximă la Bacalaureat a venit de la o elevă din clasa mea. O felicit pe Ilinca şi-i doresc mult succes pe mai departe, mai ales că a susţinut primele teste şi pentru admiterea la Facultatea de Matematică din Cluj”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5