10 plin la Bac, obţinut de Horea Toniuc, de la Colegiul „Liviu Rebreanu”

Horea Toniuc,nepotul fostului primar Marian Toniuc, fiul fratelui consilierului local Alexandru Toniuc, are 10 plin la Bacalaureat, în urma contestaţiei nota fiindu-i mărită la Matematică de la 9,8 la 10. Şi înainte de contestaţie, Horea a fost primul la Bacalaureat pe Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, loc pe care îl împărţea cu Georgiana Sas. Horea a absolvit Ştiinţele naturii, iar la Bacalaureat a avut note foarte bune: Limba română – 10, Fizică – 10, Matematică – 9,8, media generală, înainte de contestaţie fiind de 9,93, schimbată în urma reevaluării la matematică cu 10. Alexandru Toniuc ne-a declarat că se simte mândru de nepotul lui, la fel de bine învăţând şi fratele acestuia care acum se află în anul III la Informatică, la Cluj.
Horea a depus aplicaţii la mai multe universităţi, inclusiv în Anglia, aşteptând rezultatele, printre preferinţe fiind tehnologiile aero-spaţiale.
Felicitări Horea şi mult succes pe mai departe!
..................................................
Din totalul de 647 de cereri depuse pentru recorectarea lucrărilor au fost admise 213. Dintre acestea, 129 note au fost majorate, iar 84 au fost modificate „în jos”. Cele mai multe note mărite au fost la limba şi literatura română (53) şi la proba la alegere a profilului şi specializării (40.
Procentul de promovabilitate în prima sesiune a examenului de bacalaureat, la nivel judeţean, a crescut la 71,63%.

Comentarii

14/07/15 21:22

Bravo, Horea!:)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5