Eradicarea cerşetoriei va fi legiferată la Năsăud! Asistaţii sociali, la muncă!

Cerşetoria reprezintă o problemă la nivelul întregii ţări, astfel că autorităţile locale din Năsăud caută soluţii legislative prin care să eradicheze acest fenomen. Potrivit primarului Dorin Vlaşin, va fi iniţiat un proiect de hotărâre prin care se va da posibilitatea confiscării sumelor obţinute în urma cerşetoriei, astfel că respectivele persoane nu vor mai fi atrase de Năsăud.

         „Au fost date amenzi cu duiumul, dar nu este o soluţie, pentru că nu sunt achitate, iar sumele încarcă doar bugetul local ca neîncasări. Mai ales joia, când este zi de târg, dar şi în alte zile, sunt mulţi cerşetori. Trebuie să găsim o soluţie”, ne-a declarat primarul din Năsăud.

         În context, acesta a menţionat că şi persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, apte de muncă, vor fi atent monitorizate, tocmai pentru a presta activităţi în folosul comunităţii. Sunt vreo 15 persoane care pot munci, astfel că administraţia se va folosi în activităţile edilitare.

 

Comentarii

12/01/21 10:30
Cerșetorul de voturi

Foarte bine. Fiți profesioniști, ce dracu! Vorba lui Pavel Puiuț zis Pepe, șeful cerșetorilor din târgul de marhă: Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană!

18/01/21 10:04
cititor

Ctegoria moci.cosa si putu.roasa a societatii, n-o s-o Puteti voi pune la mnca in flosul comunitatii care sa-i hraneasca si sa-i ingrijeasca, decat numai daca faceti " lagare de concentrare fortzata " ... ca pe vremea nazistilor si care misca-n front... " mecholt " ... ! Glumesc... dar asta-i purul adevar cu aceasta categorie de oameni , care in mare majoritatea lor sunt saraci vai mama lor... DA SI PUTUROSI CAT INCAPE si cata vreme vor exista " milostivii " astia crestini care le dau de pomana ( cica ) ... n-o sa-i schimbe decat " groapa " ... pe cand or trece " dincolo " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5