Evaluare Naţională:90 de absolvenţi de clasa a VIII-a nu s-au prezentat la proba de matematică

Joi s-a desfășurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Matematică) - sesiunea 2021. Au fost prezenți 1941 candidați. Nu s-au prezentat la examen 90 de candidați, reprezentând un procent de 4,43% şi niciun elev nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă, informează Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică sunt publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte edu.ro, la ora 15,00.

Următoarea probă scrisă (Limba și literatura maternă) va avea loc vineri, 25 iunie. Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5