Eveniment dedicat Zilei Armatei la Biserica Ortodoxă ”Sfânta Treime” din Bistrița

Pr. Tudor Mudure

Parohia Ortodoxă ”Sfânta Treime” din Bistrița este gazda unui eveniment cu totul special, dedicat Zilei Armatei Române. Întâlnirea va avea loc în Biserica parohială de pe strada Avram Iancu, nr. 27, duminică, 23 octombrie, ora 18:45.

În cadrul evenimentului vor avea loc intervenții din partea cadrelor militare, din partea preoților prezenți, urmate de câteva filmulețe prezentate de către Plutonierul Marius Vasiliu. Întâlnirea va continua cu un moment artistic realizat de către Grupul ”Cetinița” de la Centrul Militar Județean Bistrița Năsăud, coordonați de către cunoscuta interpretă de muzică populară, Cornelia Ardelean Archiudean. Tinerii artiști vor interpreta câteva cântece patriotice și pricesne.

Programul se desfășoară pentru prima dată în Biserica noastră și este destinat tuturor categoriilor de vârstă, de la copii și până la cei vârstnici. Prin organizarea acestei întâlniri dorim să ne arătăm încă o dată prețuirea pe care o avem față de Armata Română și să întărim faptul că cele două instituții, Biserica și Armata, alături de Școală sunt pilonii principali ai neamului românesc.

Biserica dintotdeauna a apărat integritatea spirituală a neamului românesc, care a menținut în unitate poporul român, iar Armata a apărat integritatea teritorială a acestuia, promovând: dreptatea, adevărul, curajul, onoarea și credința.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5