EVZ: Viorel Moldovan şi Lucian Sânmărtean preferă România de Revelion

Fotbalistul bistriţean Lucian Sânmărtean, mijlocaşul formaţiei FC Vaslui, îţi va petrece Revelionul la Bistriţa. Motivul nu este unul financiar, ci dorinţa acestuia de a fi alături de familie şi de cei dragi. „Sunt acasă, la Bistriţa. Nu am mai plecat nicăieri. Am copilul cam bolnav şi nu am mai vrut să fim pe drumuri în acest sfârşit de an. Voi sta acasă împreună cu toată familia deoarece este cel mai bine să fii alături de cei dragi”,a declarat Sânmărtean pentru Evenimentul Zilei.

Lucuin Sânmărtean a încheiat un an bun, fiind considerat de specialişţti şi de suporteri deopotrivă cel mai în formă fotbalist român al momentului.

Nici Viorel Moldovan nu va pleca din ţară la cumpăna dintre ani. După ce a petrecut Crăciunul la Bistriţa, de Revelion a ales să meargă la Bucureşti. „Acum sunt la Bistriţa, unde am petrecut şi Crăciunul, iar de Revelion voi fi în Bucureşti. Vom merge la un restaurant din Capitală. Nu mă duc în străinătate, fiindcă n-am timp. Copiii încep şcoala devreme şi vreau să fiu alături de ei”, a precizat acesta pentru EvZ. Actualmente, Viorel Moldovan este consultant la postul TV „Dolce”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5