EVZ: Ioan Oltean către Funeriu: “Eşti cel mai antipatic!”

Şedinţa Biroului Permanent al PDL se pare că a fost una destul de tensionată, scriu jurnaliştii de la Evenimentul Zilei. În timp ce şeful Senatului, Vasile Blaga, s-a luat de premierul Boc, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, l-a luat în vizor pe ministrul Daniel Funeriu.

Blaga i-a spus lui Boc că în PDL lipseşte disciplina, iar promovarea oamenilor în funcţii s-a făcut fără criterii de competenţă. În context, Ioan Oltean i-a spus ministrului Funeriu că este antipatic şi “rău văzut în teritoriu”.

“Eşti cel mai antipatic şi rău văzut în teritoriu!”, i-ar fi strigat Oltean ministrului Educaţiei. Evenimentul Zilei scrie că supărarea lui Ioan Oltean a fost generată de o discuţie cu sindicaliştii din educaţie din Bistriţa-Năsăud, nemulţumiţi de un ordin al ministrului Educaţiei care afectează sindicatele din învăţământul preuniversitar. Adică, sindicaliştii din educaţie trebuie să-şi plătească din mână cotizaţia, aceasta nemaifiind reţinută pe stat de plată.

E şi asta o doleanţă, dar nu de asta e Funeriu un antipatic.

Nici secretarul general al PDL nu a scăpat de “săgeţile” colegilor. „Cum rămâne cu demisia guvernului?”, l-ar fi persiflat senatorul Cristian Rădulescu. Evenimentul Zilei scrie că Ioan Oltean ar fi dat un răspuns evaziv, că a avut doar o părere personală la Bistriţa, astfel că Rădulescu i-a mai dat „o dumă”: „o părere marginală de cetăţean nemulţumit”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5