Udrea susţine că remanierea unor miniştri s-ar putea face după plecarea FMI

Delegaţia FMI pleacă din România la sfârşitul săptămânii. Odată cu specialiştii în finanţe ar putea pleca din guvern şi câţiva miniştri. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a întărit afirmaţiile consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care vorbeşte de o posibilă remaniere în toamnă. Ministrul Udrea este ceva mai categorică şi spune că primele capete ar putea să cadă după evaluarea FMI.

La mai puţin de o lună după ce preşedintele a chemat tot Guvernul la Cotroceni, se vorbeşte tot mai mult despre remaniere.

,,Acum se face o evaluare a activităţii şi în funcţie de ce concluzii se vor trage după întâlnirea cu Fondul Monetar Internaţional, vedem unde nu se poate face reformă şi performanţă şi unde nu s-au dus banii în investiţii. Înlocuitori se găsesc tot timpul. Cimitirul e plin de oameni de neînlocuit. Oricând pot veni oameni care pot face treabă mai bună”, a precizat pentru Gîndul, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea.

Ioan Oltean: ,,Cel mai bun moment pentru remaniere ar putea fi după congresul PDL”

Alţi lideri democrat-liberali, între care vicepreşedintele Ioan Oltean, spun că cel mai bun moment pentru remaniere ar putea fi mijlocul verii, după congresul PDL. Informaţia despre schimbări în garnitura guvernului Boc au venit de la consilierul preşedintelui Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, potrivit căruia remanierea va avea loc la toamnă.

Printre miniştrii care ar putea să fie schimbaţi din funcţie se numără ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, ministrul Muncii, Mihai Şeitan şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

Jurnaliştii de la Gândul scriu că toţi trei au probleme grave de imagine, mai ales din cauza măsurilor luate în legătură cu salariile bugetarilor, măsuri care au scos în stradă sindicaliştii din sectorul de stat.

Comentarii

06/05/10 22:34
costan

Dca tot vorbeste de cadere de capete,aceasta fufa,atunci primul cap care ar trebui sa cada ar fi al ei,urmat de cel al lui Base.Nu inteleg ce treaba are ea ca si Base de alt fel cu remanierea,in CARE ARTICOL DIN CONSTITUTIE SAU ALTE LEGI,este prevazut remanierea de catre presedinte,sau aceasta parodie de ministru,care este "Udarea",iar ca tacamul sa fie complet se mai baga in seama si acest inbogatit peste noapte Oltean.Vai mama noastra,cu asa conducere.

06/05/10 21:54

TVA-ul va fi de 24% si cota de impozit va fi si de 0% dar si de 40 % si de aceea au aparut multe probleme cu Lazaroiu si cu remanierea din Guvern.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5