Oltean, despre Sebastian Lăzăroiu: Domnia sa se crede, noaptea, analist politic, şi dimineaţa, ministru

Secretarul general PDL, Ioan Oltean, l-a atacat virulent pe ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Oltean a spus că Sebastian Lăzăroiu se crede noaptea analist politic, iar dimineaţa ministru.

Într-un interviu apărut în presa centrală, ministrul Muncii. Sebastian Lăzăroiu, este de părere că fără o nouă structură, fie că se numeşte ,,Alba ca Zăpada” sau Mişcarea Populară, prezenţa PDL la guvernare în următorii ani ar fi pusă sub semnul întrebării, iar PDL nu va câştiga de unul singur alegerile din 2012.

,,Domnul ministru Lăzăroiu recidivează într-un mod nepermis, molipsindu-se de boala aceasta a unora care ajung pe funcţii înalte, pe demnităţi înalte, pe seama PDL, şi pe urmă, într-un mod totalmente condamnabil îşi fac şi îşi cultivă propria imagine.

Este un gest reprobabil pe care eu îl condamn, şi de care mă delimitez. Întotdeauna m-am delimitat de acei oameni lipsiţi de orientare, de oameni cărora le face plăcere să fie beneficiarii unor avantaje ale unor demnităţi publice, şi în acelaşi timp, să se delimiteze de cei care le-au provocat.

De aceea, condamn afirmaţiile domnului ministru Lăzăroiu, care a ajuns ministru, pe seama acestui partid, pe care astăzi îl renegă, care astăzi îşi face imagine pe seama unui partid care l-a propus într-o demnitate publică, atât de înaltă şi îi face plăcere să se numească ministrul Muncii.

Dar este ministrul Muncii în Guvernul Boc, iar Guvernul Boc este format în majoritate din membri ai PDL.

Nu i-a cerut nimeni să se înscrie în PDL, dar nici nu ne putem permite ca domnia sa să facă afirmaţii iresponsabile.Domnia sa se crede, noaptea, analist politic, şi dimineaţa, ministru.”, a spus Ioan Oltean.

Întrebat dacă îi va cere demisia, secretarul general PDL a precizat că deocamdată afirmaţiile lui Lăzăroiu vor fi analizate în cadrul structurilor interne de partid.

,,Deocamdată, Biroul Permanent va analiza, în mod cert, aceste afirmaţii, în şedinţa de luni.

Vom discuta la nivel de partid. Ce Vă pot spune cert e că mă delimitez şi condamn aceste declaraţii care fac multă rău PDL--ului şi Guvernului din care face parte cu atâta bucurie.

Domnul Lăzăroiu nu a ajuns ministru, în temeiul calităţilor sale excepţionale, a ajuns ministrul, pentru că l-a propus PDL”, a comentat Oltean.

La întrebarea unui jurnalist dacă portofoliul de ministru al Muncii nu este un post prea înalt pentru Sebastian Lăzăroiu, Oltean a precizat că e un post bun pentru acesta, doar că îi lipsesc calităţile politice.

,,Îi lipsesc calităţile politice. E un post bun pentru domnia sa, dar trebuie să se îndepărteze mai mult de calitatea sa de analist politic, să fie mai mult, ministru, ori domnul Lăzăroiu este şi ministru, şi analist politic. Nu se poate.

Partidul nu este mulţumit de declaraţiile pe care le face mereu şi mereu domnul Lăzăroiu.

Să lase analizele politice pe seama altora...a presei”, a concluzionat deputatul PDL Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5