Vasile Blaga: „Remanierea o decide un singur om, prim-ministrul”

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat vineri, la Bistriţa că remanierea guvernamentală o decide un singur om, premierul Emil Boc. Blaga răspunde astfel afirmaţiilor lansate în ultimul timp de liderul PSD Mircea Geoană, care a declarat la Năsăud că nu exclude p posibilă remaniere guvernamentală după alegerile europarlamentare din 7 iunie.

„Remanierea guvernamentală o decide un singur om, prim-ministrul, care întâmplător sau nu, este şi preşedintele PD-L. Nu am avut astfel de discuţii, probabil domnul Geoană este nemulţumit de unii dintre colegi”, a declarat Blaga.

Despre campania pentru europarlamentare, Vasile Blaga a spus că PD-L este singurul partid care a promovat o ofertă electorală şi „va câştiga alegerile”.

„În această campanie, există o singură ofertă electorală, cea a

PDL-ului. La noi, lucrurile sunt clare, sunt precise (…) Cât despre înţelegeri subteane între Geoană şi Băsescu, credeţi că ar fi posibil, cunoscându-l pe domnul preşedinte? (…) Vom câştiga alegerile”, a concluzionat Vasile Blaga.

EL a declarat că va vota lista PD-l şi nu pe Elena Băsescu, dar mezina preşedintelui va fi un parlamentar în plus al grupului PPE.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5