PD-L analizează şi sancţionează

Democrat-liberalii îşi vor retrage sprijinul politic pentru unii consilieri locali

Organizaţia Judeţeană a PD-L a făcut vineri după-amiază, o analiză cu privire la rezultatele obţinute la alegerile pentru Parlamentul European, şi în funcţie de acestea au fost luate şi unele decizii împotriva conducerii unor filiale locale care nu au reuşit scoruri bune.

PD-L a obţinut primul loc pe judeţ ca număr de voturi la europarlamentare, cu aproape trei procente peste cei la PSD+PC. În cadrul Biroului Permanent Judeţean au fost analizate organizaţiile locale care au obţinut sub scorul pe judeţ la alegerile europarlamentare. Au fost vizate organizaţiile locale din Miceştii de Câmpie şi Şieuţ, unde PD-L şi-a retras sprijinul politic pentru consilierii locali din aceste localităţi.

Preşedintele PD-L are un fel special de a-şi declara învingător partidul şi a menţionat că nu ia în calcul şi scorul obţinut de Elena Băsescu:

„Noi trebuie să luăm în calcul voturile care au fost acordate PDL-ului, fără voturile Elenei Băsescu, care a fost un candidat independent ce şi-a luat propriile voturi. E nevoie să facem o analiză în temeiul voturilor obţinute de PD-L, pentru a nu ne îmbăta cu apă rece”, a precizat Oltean.

Oltean s-a arătat nemulţumit de rezultate obţinute în Bistriţa, unde PD-L a pierdut alegerile în faţa PSD la mustaţă. În cadrul organizaţiei municipale, PD-L a schimbat doar strategia.

„În urma analizei rezultatelor, mi-am exprimat dezamăgirea. Am pierdut în faţa PSD-ului, rezultatul obţinut de noi a fost inadmisibil. S-au luat măsuri pentru regândirea strategiei, deoarece organizaţia locală a fost lăsată într-o libertate rea mare. Cred că ar fi fost mult mai bine, dacă eu şi Liviu Rusu ne-am fi implicat mai mult în activitatea organizaţiei municipale. Se simte nevoia prezenţei unor lideri”, a declarat Ioan Oltean.

Marţi, democrat-liberalii îşi vor analiza rezultatele obţinute la nivel naţional, în cadrul Consiliului Director. Organizaţia judeţeană PD-L s-a clasat pe locul 10 la nivel de ţară, ca şi scor obţinut la europarlamentare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5