Exclusivitate ! De Crăciun, Paul Ştir, în luna de miere, în Statele Unite. Vezi ce a transmis primarul de peste Ocean

Paul Știr, împreună cu soţia lui, Tabita, îşi petrec Crăciunul şi Anul Nou peste Ocean, în America. Acest concediu este şi luna de miere pentru edilul comunei Căianu Mic, care nu a avut timp imediat după nuntă să meargă într-o vacanţă, fiind o perioadă a finalizării unor proiecte, dar şi a campaniilor electorale.
"Suntem în Houston, statul Texas, şi stăm până în 12 ianuarie.Pentru noi este luna de miere, nu am fost dus chiar după nuntă. E foarte fain aici, eu am mai fost și prin alte ţări, dar e ceva diferit. Houston e printre cele mai mari orașe ale Americii, are 6 milioane de locuitori. Aici se regăsesc trei mari industrii ale lumii: petrol, sediul NASA și cel mai mare Centru medical de cercetare din lume. Noi stăm la unchiul meu, care e profesor universitar aici. Doresc tuturor Sărbători cu sănătate şi bucurii" a declarat, în exclusivitate pentru Răsunetul, primarul Paul Ştir.
Le dorim vacanţă frumoasă care să aducă amintiri ce nu vor putea fi şterse niciodată din suflet !
................................

Reamintim faptul că primarul din Căianu Mic, Paul Ştir, împreună cu alesa inimii lui, Tabita Moldovan, au păşit pe drumul căsniciei, primind binecuvântarea lui Dumnezeu duminică, 31 august, la Biserica Penticostală Dobric, iar masa şi felicitările au continuat în cortul festiv amplasat în curtea bisericii noi din localitate, printre invitaţi fiind preşedintele Radu Moldovan, parlamentari, primari.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5