Expoziţie de lego la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud

Complexul Muzeal Bisitriţa-Năsăud se transformă până duminică, inclusiv, în paradisul iubitorilor de lego, printr-o interesantă expoziţie de iarnă Brickenburg, aparţinând asociaţiei fanilor LEGO(R) din România.

Potrivit organizatorilor, expozitia de iarnă Brickenburg 2014 reprezintă o ocazie pe care fanii lego nu trebuie să o rateze. Pentru prima dată anul acesta expoziţia se va desfăşura simultan în trei oraşe, respectiv Cluj-Napoca, Bistriţa şi Braşov, constituind o premieră mondială în modul de practicare a hobby-ului lego cu şanse mari de a impune pe plan internaţional „Modelul Românesc".

Cei care se vor afla la Bistriţa pe perioada expoziţiei, vor putea folosi ultimul model de tren de mare viteză pentru a vizita planete îndepărtate şi lumi fantastice realizate de constructori cunoscuţi. Tot aici va putea fi admirată varianta lego a unei scene cotidiene dintr-un sat maramureşean.

Manifestare tradiţională de iarnă a fanilor lego, expoziţia de iarnă Brickenburg este un mic şantier de testare a elementelor care vor fi prezentate în cadrul evenimentelor majore ale anului 2015.

Expozitia va putea fi admirata la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, str. General Grigore Bălan nr. 19, între orele 09.00 - 17.00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]