Extrema dreaptă a naționalei de tineret, Andra Moroianu, vine la Bistrița!

Andra Moroianu, constănțeanca în vârsta de 19 ani, este una dintre cele mai valoroase tinere jucătoare ale României. Handbalista a semnat un contract valabil doi ani cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

”Am semnat cu Gloria 2018 Bistrița-Năsăud deoarece echipa are potențial și îmi doresc foarte mult să cresc lângă viitoarele mele colege. Este o echipă frumoasă, cu jucătoare valoaroase. Îmi doresc să am evoluții bune, pentru a putea ajuta cât mai mult echipa și a ne îndeplini obiectivele. Abia aștept să mă întâlnesc cu publicul bistrițean”, a declarat Andra Moroianu.

Andra Moroianu a început handbalul la vârsta de 10 ani la CSS 1 Constanța, acolo unde a făcut și junioratul. În 2016 a ajuns la Centru Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, unde a jucat timp de doi ani, un an la junioare și unul la nivelul Diviziei A, activând în paralel și pentru CSS 1 Constanța. În sezonul competițional care se încheie, Andra Moroianu a jucat pentru CS Universitatea Cluj.

În 2015 a fost pentru prima dată selecționată la lotul național de cadete, un an mai târziu venind și a doua convocare, dar și participările la FOTE de la Gyor, Campionatul European din Slovacia, Jocurile mediteraneene din Tunisia și mai multe meciuri amicale în diferite țări. Tot în 2016 a fost componentă a lotului de Beach Handball al României, fiind participantă la două campionate europene în Portugalia respectiv Croația. Andra Moroianu a participat în 2018 la Campionatul Mondial Școlar din Qatar.

În martie 2019 a venit și convocarea la lotul B al României, Andra participând alături de tricolore, la Baltic Cup în Polonia. A obţinut medalie de aur-Tunisia 2017;  la medalie de argint-Gyor (FOTE) 2017; medalie de aur la Campionatul național de junioare Beach Handball (2017-2018); locul II (2018) la primul EBT din România ( Baia Mare ).

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5