Fără permis de conducere, un dumitrean s-a oprit cu maşina într-o poartă!

Un bărbat din Dumitra este cercetat de poliţişti pentru că a condus un autovehicul, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Probabil că acesta nu ar fi fost prins, dacă nu provoca un accident, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În ziua de Bobotează, “la ora 04:30, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în noaptea de 04/05.01.2014 numitul V.M. în vârstă de 48 de ani din Dumitra a condus un autoturism prin localitatea Floreşti, pe un drum adiacent DJ 172, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, fiind implicat într-un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale, respectiv distrugerea unei porţi metalice de acces în curtea unui imobil”, se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicul. Cercetările sunt continuate de către Postului de Poliţie Nimigea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5