Fără permis şi la volanul unei maşini neînmatriculate, un tânăr din Şieu a fost implicat într-un accident rutier

La data de 2 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost solicitați să intervină la un accident rutier soldat cu pagube materiale, produs pe Drumul Județean 154, în Domnești.

"La locul evenimentului polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din Șieu, care în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 27 de ani, din Domnești. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că șoferul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, autoturismul pe care îl conducea este neînmatriculat având aplicate numere de înmatriculare false.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5