„Farisei şi ipocriţi”

de Daniel Suciu

„Am citit despre un eveniment care s-a întâmplat la Parva şi vreau să vă spun că mi-a lăsat un gust amar. Trec peste faptul că am avut o relaţie deosebită cu cel care a fost Gheorghe Stelian, de la Parva, l a fost un om care m-a ajutat personal foarte mult, şi vorbesc, în numele meu, nu pot să trec cu vederea fariseismul şi ipocrizia celor care joi au fost la Parva şi au inaugurat acele investiţii din acea frumoasă comună.
După ce a pierdut alegerile, ştiu foarte bine ce s-a spus despre domnul Gheorghe Stelian. Ştiu că a fost şi el şi apropiaţii lui hărţuit de către actualul primar. Ştiu foarte bine că toate apelativele posibile negative dintr-o administraţie i-au fost aruncate în cârca domniei sale; că primăria a fost lăsată cu datorii, că lucrările nu au fost făcute bine, că s-a îmbogăţit, că şi-a făcut apartamente. Asta în timp ce fostul primar, Dumnezeu să-l ierte, a muncit 20 ani pentru comună şi a adus milioane şi milioane de euro acolo.
Nu pot să nu remarc un om fără suflet care se numeşte Ioan Oltean, care ani de zile l-a hărţuit pe Gheorghe Stelian, prin invitaţii de a trece la PDL, „hai la noi că va fi mai bine”. Gheorghe Stelian a rămas la PSD şi poate acesta i-a fost destinul, să piardă alegerile din acest an.
Am văzut că Ioan Oltean taie panglici, că inaugurează ca Nicolae Ceauşescu ecluze, staţii de tratare, epurare şi drumuri. Acelaşi Ioan Oltean şi acelaşi primar Strugari au criticat vehement calitatea lucrărilor, în timp ce Gheorghe Stelian era primar.
Fac parte dintr-o generaţia care crede că ipocrizia în politică trebuie să înceteze şi îi cer lui Ioan Oltean să nu-şi mai facă acum campanie electorală pe seama unor asemenea evenimente, mai ales că ştie că l-a trimis acolo pe dl. director de la APIA, pe dl. Scurtu, în ziua alegerilor, în iunie 2012, şi le-a spus oamenilor că dacă nu votează cu PDL nu vor mai primi subvenţii de la APIA.
Ştiu foarte bine ce s-a întâmplat la Parva şi îi cer lui Ioan Oltean să fie mai puţin fără suflet, să respecte memoria fostului primar Gheorghe Stelian, chiar dacă am văzut ca s-a ţinut un moment de reculegere în memoria domniei sale. Meritul pentru ce s-a întâmplat bine la Parva este al fostei administraţii, al fostului Consiliu Local, iar oamenii ştiu câtă împotrivire a avut primarul PSD şi consilierii din partea PDL.
E foarte uşor pentru un politician de talia lui Ioan Oltean să spună că tot ce mişcă în acest judeţ i se datorează domniei sale. Vă spun cu mâna pe inimă că ce s-a întâmplat la Parva nu i se datorează domniei sale, banii care au intrat în Parva au fost bani europeni şi nu i-a adus domnia sa cu geanta, cu plasa sau cu avionul.
Să nu se împăuneze un politician, fie el Ioan Oltean, cu lucrurile de acolo pentru că realităţile se cunosc”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5