Felicitări ! Bistriţenii de la Reborn Dance Studio, Campioni ai României la Street Dance

În acest weekend, la București, a avut loc cel mai mare eveniment destinat dansatorilor și anume Cupa României la Street Dance și Breaking, iar Reborn Dance Studio s-au întors acasă Campioni ai României.

După participarea la primul Campionat Național de Street Dance și Breaking ce a avut loc la Timișoara, în luna mai, Reborn Dance Studio s-au antrenat în tot acest timp pentru a-și apăra titlul de campioni și vicecampioni ai României la prima ediție a Cupei României la Street Dance și Breaking, unde peste sute de dansatori s-au întrecut pentru câștigarea titlului de Campion al Romaniei.

Cei 14 dansatori bistrițeni, membrii ai școli de dans Reborn, formați în 2 echipe, Reborn Stars și Reborn Flavour,  antrenați de Dora Pralea și Iulia Ciurdărean, au obținut 3 titluri de campioni ai României, 2 titluri de vicecampioni și 1 medalie de bronz, astfel:

Locul 1 - Reborn Stars - Small Team Junior

Locul 1 - Greab Anamaria - Solo Junior

Locul 1 - Kiss Alexandra & Dragus Andrada – Duo Adult

Locul 2 - Filipoi Patricia - Solo Junior

Locul 2 - Iulia Ciurdarean - Solo Adult

Locul 2 - Filipoi Patricia & Greab Anamaria - Duo Juniori

Locul 3 - Kiss Alexandra - Solo Adult

 “Am scris istorie la prima editie a Cupei Romaniei la Street Dance! Cu emotii si o pregatire intensă am reusit sa ne menținem titlul de Campioni. Deși lupta a fost mult mai strânsă față de Campionatul Național de la Timișoara, asta nu ne-a împiedicat din lupta pentru titlu și pentru a fi din nou în top. Ne bucurăm că am retrăit din nou emoțiile, adrenalina de pe scenă și premierea care a fost în lacrimi de fericire pentru echipa noastră. Sunt mândră de copiii noștri care au muncit din greu și de evoluția lor.  Mulțumim părinților care își susțin pasiunea copiiilor și sunt alături de noi, chiar și în aceste vremuri pandemice. Noi vom fi mereu în sala de dans, să ne antrenăm și să ne trăim pasiunea noastră la maxim și invităm cât mai mulți tineri la dans alături de noi! “

În ceea ce privește participarea la categoria de Breaking, Brehar Denis a reușit să se califice în Top 8 la categoria de vârstă 10 - 12 ani, iar Dora Pralea nu participat, deoarece face parte din comisia de organizare în cadrul Federației  Române de Dans Sportiv, la Breaking și a ajutat la buna desfășurare a evenimentului.

Competiția a fost organizată de Federația Română de Dans Sportiv, împreună cu Trouble Dance Company și Ministerul Tineretului și Sportului. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5