Felicitări! Chirurgul plastician Mihaela Albu, premiată la Gala Zetta! Andreea Marin, gazda evenimentului

Dr. Mihaela Ioana Albu, medic spe­cia­list chi­rur­gie plas­ti­că-micro­chi­rurgie recon­struc­ti­vă  în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, a primit premiul pentru "Debut medic specialist" în cadrul Galei Zetta. Evenimentul care a avut loc la Bucureşti, săptămâna trecută, a fost organizat de Asociaţia Zetta, înfiinţată de dr. Dragoş Zamfirescu, fost preşedinte al Societăţii Române de Chirurgie Plastică, care şi-a propus să promoveze profesionalismul şi performanţa în acest domeniu. La aceeaşi categorie, premiul a fost obţinut şi de dr. Claudiu Filip de la Spitalul Judeţean din Alba Iulia.

Specialist în chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, dr. Mihaela Ioana Albu şi-a descoperit încă din primii ani de facultate pasiunea pentru artă şi frumos, lucru care a determinat-o să aleagă această ramură de fineţe a chirurgiei. După absolvirea Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, a urmat rezidenţiatul la Clinica Chirurgie I, dar şi la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca. Dezvoltarea profesională a fost continuată în Germania în cadrul Spitalului ˝Rotes Kreuz˝ Kassel sub îndrumarea prof. Noah (preşedintele Asociaţiei Chirurgilor Esteticieni din Germania), unde şi-a desăvârşit tehnici chirurgicale de top.

Şi-a dedicat anii studiului, la facultate, rezidenţiat şi specializare. Acum îşi dedică experienţa şi cunoştinţele acumulate pacienţilor bistriţeni.

***

Unul dintre principalele obiective ale Asociației Zetta este acela de a-i susține pe tinerii medici care au ales domeniul chirurgiei plastice să se specializeze și să exceleze în acest domeniu.

În cadrul Galei Zetta au fost premiaţi mai mulţi chirurgi plasticieni, pe categorii, precum "Rezidentul anului 2018", "Rezidentul cu cea mai bună activitate operatorie în 2018", "Rezidentul cu cea mai bună activitate ştiinţifică în 2018", "Rezidentul cu cea mai bună activitate ştiinţifică în 2018", "Premiul pentru debut", Premiul pentru "Activitate ştiinţifică medici sub 40 de ani", Premiul pentru "Activitate ştiinţifică în Chirurgia Estetică, medici peste 40 de ani", Premiul pentru "Activitate ştiinţifică în Chirurgia Reconstructivă, medici peste 40 de ani", Premiul "Mentorul anului 2018" sau "Premiul pentru întreaga carieră".

"Gala Zetta - Ajută-ne să ajutăm!" a fost şi o premieră în România, având ca scop strângerea de bani pentru consumabilele care se vor folosi la 50 de operații gratuite, pentru cazuri grele (arsuri, accidente grave, malformații copii și maturi, membre amputate etc.) care se vor face în România. Pe www.asociatiazetta.ro exista si contul pentru transfer bancar, dar se pot face simplu şi rapid şi donatii online, cu cardul, din ţara şi din străinătate.

 „Avem un scop mare: 10 medici pentru 50 de operații dificile gratuite! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a acoperi doar costul consumabilelor, mult mai mic decât cel al operațiilor, dar nu poate fi evitat.

50 de operații x 1000 €/intervenție = 50 000 €

Munca, timpul și experiența medicilor noștri vorfi puse gratuit în slujba celor 50 de vieți aflate în cumpănă, și acesta ar fi costul major al operațiilor, pe care noi reușim să il evităm. Fiecare donație contează!”, este mesajul Asociaţiei.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5