Felicitări! Echipa din Maieru a cucerit locul 2 în Cupa Satelor la fotbal!

În perioada 12-14 mai, la Baia de Fier, în județul Gorj, s-a jucat turneul final al Cupei Satelor, ediția 2023! Duminică au avut loc cele două finale ale acestei ediții. În marea finală, UAT Dumbrăvița, campioana de anul trecut, a câștigat turneul pentru a doua oară la rând, în urma unei finale în care a învins cu 2-0 UAT Maieru. În finala mică, UAT Livezile s-a impus la loviturile de departajare în fața celor de la UAT Bucșani.

Clasamentul final al Cupei Satelor, ediția 2023:

1. UAT Dumbrăvița (Timiș)
2. UAT Maieru (Bistrița-Năsăud)
3. UAT Livezile (Alba)
4. UAT Bucșani (Dâmbovița)
5. UAT Mârșani (Dolj)
6. UAT Cumpăna (Constanța)
7. UAT Ruginoasa (Iași)
8. UAT Băneasa (Giurgiu)

Echipa de juniori măierenin îl are ca antrenor pe Boldiş Alexandru, fiind susţinută de Primăria Maieru, prin Vasile Borş, primarul localităţii, Vasile Deac, viceprimarul localităţii, alături de Consiliul Local.

***

Cupa Satelor este o competiție destinată copiilor Under 13, băieți și fete, din mediul rural organizată de Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Asociațiilor Județene de Fotbal. Este, în același timp, și un amplu proiect de scouting la nivel național. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Au drept de joc în ”Cupa Satelor la Fotbal” ediția 2022 – 2023 jucătorii născuți în anul 2010 și mai tineri și jucătoare (fete) născute în anul 2008 și mai tinere. Un joc se dispută între două echipe compuse fiecare din 9 jucători, dintre care unul este portar. Durata unui joc este de 30 de minute (fără prelungiri), împărțit în două reprize egale a câte 15 minute, cu o pauză care nu va depăși 5 minute. Numărul înlocuirilor într-un joc este nelimitat. Un jucător care a fost înlocuit poate reintra în teren înlocuind alt jucător. Înlocuirile se pot efectua numai când mingea este în afara jocului. Dimensiunile terenului sunt: 70 de metri lungime și 50 de metri lățime, iar poarta are o înălțime de 2 metri și o lățime de 5 metri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5