Felicitări! Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a învins pe CS Măgura Cisnădie, 29-25!

În faţa unor suporteri inimoşi, Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a învins pe ocupanta locului 3, CS Măgura Cisnădie,29-25, după ce la pauză tabela de marcaj arăta 17-14. Partida a contat pentru etapa a XV-a din Liga Florilor.

Pentru Gloria,au marcat Valentina Ardean Elisei (8), Almudena Rodriguez (5); Nicoleta Dincă (4), Daniela Rațiu (4), Laura Pristăvița (3), Andreea Bărbos (3); Magdalena Paraschiv (1) și Szilvia Szabo (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 11 din cele 33 de mingi trimise de jucătoarele oaspete pe poarta sa, având un procentaj de 33%.

După acest meci, Gloria 2018 urcă pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor, cu 18 puncte, la egalitate cu SCM Craiova.

„Ceea ce mă bucură foarte tare  şi vreau să le felicit pe fete din tot sufletul pentru dăruire, pentru faptul că am reuşit să trecem peste înfrângerea cu Brăila, care a fost extrem de dureroasă, pentru înfrângerea de la Vâlcea, unde poate cu un pic de noroc se putea întâmpla ceva diferit. Cred că jocul nostru de la Vâlcea a dat nişte semnale că suntem pe drumul cel bun. Mă bucur că am reuşit să le oferim suporterilor o primă victorie pe teren propriu, mă bucur că am reuşit să obţinem 3 puncte în compania unei formaţii care în prezent se află pe locul 3 şi ne reprezintă în cupele europene. E tot ce contează. Vom încerca să ne recuperăm foarte repede şi gândul nostru se îndreaptă deja către Cluj, pentru că e un meci pe care trebuie să-l câştigăm obligatoriu, pentru că avem nevoie de cele 3 puncte”, a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

Acesta a menţionat că Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a pornit în acest sezon cu un singur gând, clasarea pe locurile 5-6, şi nu are un obiectiv stabilit pentru Cupa României. „Ne dorim foarte tare să ajungem cât mai departe, pentru că cea mai importantă performanţă din istoria acestui club, prima medalie, medalia de bronz, am câştigat-o în Cupa României, E o competiţie specială pentru noi în care ne dorim să ajungem cât mai departe”, a mai spus Horaţiu Paşca.

Etapa viitoare,pe 9 februarie, Bistriţa va juca în deplasare cu CSU Cluj-Napoca, iar în 17 februarie va disputa partida cu CS Dacia Mioveni 2012, în şaisprezecimile Cupei României.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5