Felicitări ! Jandarmul Ionel Coman, vindecat de Covid-19, a donat plasmă pentru a sprijini vindecarea bolnavilor

Maior Coman Ionel s-a infectat la finele lunii octombrie și a manifestat forma ușoară a bolii. A rămas în izolare la domiciliu timp de 14 zile. La rândul său, a fost întrebat dacă dorește să doneze plasmă, după vindecare. A acceptat pentru că are o familie și s-a gândit la toți cei care au făcut forma gravă a acestei boli. Pentru că este un om altruist, a ales fără să stea pe gânduri să doneze plasmă, tocmai pentru a veni în sprijinul celor bolnavi.
Jandarmul îi sfătuiește pe toți cei care s-au vindecat de Covid-19, să îi urmeze exemplul și să doneze plasmă. Sunt foarte mulți oameni care au nevoie urgentă de acest produs sanguin atât de necesar celor care sunt depistați pozitiv și care suferă de formele grave ale bolii.
Mr. Coman Ionel, este încadrat la Compartimentul Marketing și Achiziții din cadrul Jandarmeriei bistrițene și este al treilea jandarm care după vindecare a donat plasmă, ceilalți doi donatori din cadrul inspectoratului fiind încadrați la Postul de Jandarmi Montan Piatra-Fîntînele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5