Felicitări! Mulți și fericiți ani, Matei Liuță din Canada!

În 8 iunie 2023, buchețelul vieții nepoțelului nostru Matei Liuță, cetățean cu dublă cetățenie română și canadiană, pe care regretata sa bunică Livia o vreme l-a ținut în brațe, l-a legănat, l-a alintat, l-a desmierdat, l-a bucurat, un pasionat al jocurilor pe calculator și al fotbalului (fan al marelui star argentinian Lionel Messi și al marelui star polonez Robert Lewandowski – n.n.) se întregește cu cea de a 15-a floare. Importantul eveniment aniversar ne oferă plăcutul prilej să-l felicităm în mod călduros și să-i urăm mulți și fericiți ani, sănătate, fericire și împliniri!

Totodată, în condițiile în care e implicat într-o paletă largă de preocupări ( își ajută părintele în oficiile de la altar, face parte din orchestră, cântă la saxofon, joacă într-o echipă de fotbal la care se adaugă obligațiile școlare – n.n.), îi sugerăm să-și drămuiască și folosească cât mai judicios și chibzuit fondul de timp disponibil.

În acest fel va putea să se axeze pe probleme ce aduc în continuare bucurie părinților, bunicilor, celorlalți aparținători, dascălilor și îndrumătorilor, colegilor de liceu, instituțiilor în care activează și comunității din care face parte, să atingă și probabil să depășească vârsta lui Tataia, cum obișnuiesc să-i spună străbunicului său ieșean, Ion Butnaru, vrednic și brav veteran de război, exemplu luminos de patriotism și dragoste necondiţionată faţă de neam și țară, fost foarte bun gospodar, care pe 06.02. 2023 și-a făcut debutul în anul 100 al vieții. Doamne ajută, izbânzi lor și tuturor!

Comentarii

08/06/23 20:38
Liuta maria

Felicitări Matei, La mulți aniiiii!!!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5