Felicitări ! Pompierul salvator Nicolae Bălan, câştigătorul Limassol Marathon, după 42 de km parcurși în Cipru. ISU Bistriţa: Colegul nostru, la înălțime !

Multiplu câștigător la numeroase competiții naționale și internaționale, pompierul salvator Nicolae Bălan a reușit, și de această dată, împins de toată susținerea familiei, colegilor și prietenilor de acasă, să câstige Limassol Marathon la categoria sa de vârstă: 30 - 39 de ani. Într-un clasament general, Nicolae s-a clasat pe locul 4 din aproximativ 1000 de concurenți din numeroase țări cu o bogată tradiție în atletism (Kenya, Etiopia etc).
Cei 42 de km au fost parcurși în 2 ore și 42 de minute, în condiții specifice capitalei Ciprului, cu temperaturi ridicate și vânt puternic.
"Pregătirea pentru aceste curse infernale, dar și activitatea zilnică de pompier salvator, presupun sacrificii enorme de care colegul nostru de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului se achită într-un mod exemplar. Mai multe cuvinte în aceste clipe sunt de prisos, nu ne rămâne decât să-l felicităm pentru această performanță deosebită și să-i urăm sănătate și putere de muncă în continuare! Bravo, Nicule!" transmite ISU "Bistriţa".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5