Femeie din Ilva Mică, rănită după ce a căzut dintr-o căruţă

O femeie, din Ilva Mică, a suferit mai multe leziuni după ce a căzut dintr-un atelaj hipo. Aceasta a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe drumul forestier Heniu o femeie a fost rănită după ce a căzut dintr-un atelaj hipo. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 36 de ani, din Ilva Mică, în timp ce se deplasa cu un atelaj cu tracţiune animală, condus de către un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Feldru, a intenţionat să coboare, moment în care s-a împiedicat de un lanţ şi a căzut pe drumul pietruit. Femeia a suferit mai multe leziuni şi a fost transportată la Spitalul orăşenesc Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale", se arată în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

În cauză sunt efectuate cercetări de către Postul de Poliţie Ilva Mică în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5