Femeile liberale au premiat performanța

La finele săptămânii, la Teatrul Constantin Nottara din București s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Galei Femeilor Liberale, la care au participat peste 340 de reprezentante din toată țara.

Gala Organizaţiei Femeilor Liberale este un eveniment în care sunt evidenţiate filialele merituoase şi sunt premiate organizațiile care au promovat femei în funcţia de consilier local, judeţean, primar sau parlamentar.

La Gală au participat, alături de doamnele din PNL din toată țara, și mulți lideri ai formaţiunii, începând cu preşedintele Senatului - Crin Antonescu, Norica Nicolai - vicepreședinte PNL, Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu, Adina Vălean, Viorica și Mircea Ionescu Quintus.

„Această a doua ediție a Galei Femeilor Liberale a arătat că forța și determinarea femeilor de valoare care s-au implicat în politică este prețuită în cadrul Partidului Național Liberal. Le-am premiat pe colegele noastre care s-au implicat în bătăliile politice pentru a promova inițiative în interesul cetățenilor, am premiat colegele care au ales să părăsească funcțiile din organizație pentru a-și folosi expertiza profesională în instituțiile guvernamentale și pe cele care din postura de reprezentanți ai societății civile au fost alături de noi în acțiunile pe care le-am derulat. Am arătat și de această dată că în centrul preocupărilor noastre politice este familia și că vom căuta în continuare cele mai eficiente soluții la nevoile ei.", a declarat Lucia-Ana Varga, președinte al Organizației Femeilor Liberale.

Cele mai eficiente organizații județene ale femeilor liberale în promovarea femeilor în administrația publică locală au fost cele din Iași,Buzău și Hunedoara.

La categoria organizația județeană cu cei mai mulți aleși uninominali, primari și parlamentari, primele organizații județene sunt Cluj, Hunedoara și Prahova.

Organizația județeană cu cei mai mulți consilieri județeni femei este OFL Mehedinți.

Organizația județeană cu cei mai mulți consilieri municipali femei este Sălajul, cu 4 consilieri municipali la Zalău.

Organizația județeană cu cei mai mulți consilieri orășenești este OFL Ilfov, care are 11 consilieri orășenești doamne liberale.

Au mai fost premiate pentru derularea programului "PNL are grijă de sănătatea ta" organizaţiile femeilor liberale din Maramureș, Vrancea, Sector 5, Dolj și Timiș.

Pentru derularea programelor de educație și pentru organizarea dezbaterilor publice despre clasa pregătitoare au fost premiate OFL Alba, OFL Bihor, OFL Sector 3, OFL Argeș, OFL Tulcea și OFL Suceava.

Pentru activități de promovare a valorilor liberale au fost premiate OFL Călărași, OFL Giurgiu, OFL Sector 6, OFL Mureș, OFL Olt.

Pentru derularea programului OFL susține performanța au fost premiate OFL Vâlcea, OFL Satu Mare, OFL Constanța, OFL Brăila, OFL Galați.

Au mai fost premiate doamne care sunt implicate în activatea guvernamentală, precum și doamne care au susținut Organizația Femeilor Liberale, precum Zoe Petre, Daniela Zaharia, de la Institutul Liberal, ţi Oana Stănciulescu.

O diplomă de onoare pentru model de familie liberală a fost acordată doamnei și domnului Ionescu-Quintus.

Bistriţencele nu au au fost premiate de această dată, deşi din rândul lor a venit primul prefect femeie în judeţul nostru. Ce-i drept, pe listele de aleşi locali, femeile nu au fost printre primele. Poate o nouă conducere va şti să se impună mai bine în relaţia cu domnii liberali.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5