Deputatul Diana Morar, un nou mandat de lider al femeilor liberale din Bistrița-Năsăud. Cu cine face echipă!

În prezența vicepreședintelui PNL Sebastian Burduja (ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării), a prim-vicepreședintelui OFL Mihaela Suciu și a vicepreședintelui OFL pentru zona nord-vest, Dana Crișan, în cadrul Conferinței județene de alegeri, deputatul Diana Morar a primit, prin vot, un nou mandat la conducerea Organizației Femeilor Liberale Bistrița-Năsăud.
"Felicitări și mult succes întregii sale echipe, din care mai fac parte, ca prim-vicepreședinți, Anamaria Blaga Wechter (medic dentist), Ioana Livia Creța (medic dentist), Daciana Legendi (inspector școlar) și Mioara Gaga Seica (jurist, consilier local), alături de secretarul general Doina Sigmirean (consilier județean)!", a transmis președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.
În mesajul său, deputatul Diana Morar a mulțumit doamnelor din Organizația Femeilor Liberale Bistrița-Năsăud pentru că i-au acordat încrederea lor de a continua la conducerea filialei.
"Îi mulțumesc ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, domnul Sebastian Burduja, că a fost alături de mine în acest moment important pentru femeile liberale, care și-au ales echipa de conducere, precum și colegilor din conducerea PNL Bistrița-Năsăud pentru susținere, în frunte cu președintele organizației, domnul Ioan Turc.
Le adresez mulțumiri doamnei Mihaela Suciu, prim-vicepreședinte OFL și doamnei Dana Crisan, vicepreședinte OFL care au reprezentat astăzi la Bistrita, Organizația Naționala a Femeilor Liberale.
România este pe ultimele locuri în Europa la reprezentarea femeilor în politică. În calitate de parlamentar, voi lupta în continuare pentru introducerea cotelor de gen pe locuri eligibile în alegeri. Este normal ca politicile publice pentru femei să fie făcute de către femei.
Echipa OFL Bistrița-Năsăud este acum mult mai sudată și mai determinată. Le îndemn pe doamne să candideze pe listele pentru consiliile locale și, de ce nu, chiar și pentru funcția de primar, la alegerile din anul 2024. Le vom susține cu toată puterea noastră.
PNL Bistrița-Năsăud are femei extraordinare, iar eu sunt onorată să le reprezint", a declarat deputatul Diana Morar.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5