Fetiţă rănită grav, într-un accident petrecut la Uriu

O fetiţă de numai 5 ani a fost rănită grav într-un accident de circulaţie petrecut azi dimineaţă, pe DN 17, între localităţile Reteag şi Uriu, pe direcţia de mers Beclean spre Dej. Minora a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a unei clinici din Cluj-Napoca. O altă fetiţă şi un şofer au suferit leziuni uşoare.

„Numitul C.N. în vârstă de  20 de ani din Bogata de Jos, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare în zona de acţiune a indicatorului depăşirea interzisă şi a marcajului continuu, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul M.I. în vârstă de 59 de ani din municipiul Cluj Napoca.  În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei L.T. în vârstă de 5 ani din Dej, pasageră pe bancheta din spate în autoturismului care circula regulamentar. De asemenea, ca urmare a accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto M.I. şi a numitei L.M. în vârstă de 6 ani, din Dej, pasageră pe bancheta din spate în acelaşi autovehicul”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă de Serviciul Rutier şi Poliţia Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5