Filtre și controale în trafic! Bărbat din Șieuț, depistat la volan cu permisul suspendat!

Premergător sărbătorilor pascale, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, împreună cu cei ai Serviciului Rutier și luptători de la Acțiuni Speciale au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

"În cadrul acțiunii organizate ieri, 20 aprilie, pe Drumul Județean 154, pe raza comunelor Șieu, Șieuț și Mărișelu, a fost utilizat și aparatul radar, pentru depistarea celor care conduc cu viteză peste limita legală.

 Astfel, în intervalul orar 06.00-14.00, în cadrul acțiunii, a fost constatată, în flagrant delict, o infracțiune de conducere fără permis, vizat fiind un bărbat de 36 de ani, din Șieuț care ar fi condus un autoturism, deși avea permisul suspendat din anul 2021, fiind cercetat în cadrul altui dosar penal.

Totodată, doi conducători auto au rămas fără permis, doi fiind depistați cu viteză peste limita legală și sub influența alcoolului. Pentru neregulile constatate la autovehiculele oprite pentru control, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare", informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În total, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 71 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 28.420 lei, toate conform OUG 195/2002.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5