Finala Miss World România 2011, la Bistriţa ?

Agenţia de modele Marquisa a avut şi anul acesta o reprezentantă la concursul Miss World România 2010, pe Dorina Bălan, o tânără frumoasă, care a fost aleasă intre cele 32 de finaliste ale concursului.

“Atât eu, cât şi domnul Traian Ogăgău am fost onoraţi să facem parte din juriu la ediţia de anul acesta, care s-a desfăşurat la Buşteni. Pe parcursul a şapte zile de cantonament am avut ocazia să vedem partea nevăzută a modului de organizare a unui eveniment de o asemenea anvergură şi am ajuns la concluzia că fără seriozitatea de care au dat dovadă atât organizatorii cât şi concurentele nu se putea face nimic”, declară Loredana Salanţă. Agenţia de modele Marquisa a pus baza unor colaborări cu mari agenţii de modele din ţară şi din străinătate. Anul viitor, agenţia împreună cu Marius şi Camelia Seceleanu, organizatorii concursului Miss World România, cu sprijinul unor parteneri din zona noastră va încerca să fie gazda acestui mare eveniment pentru a atrage atenţia şi asupra frumoaselor meleaguri bistriţene.

Concursul a fost câştigat de Lavinia Postolache care a fost încoronată de câştigătoarea ediţiei din 2009, Loredana Salanţă. Frumoasa piteşteancă va reprezenta România la concursul Miss World care se va desfăşura in Sanya, China.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5