Floarea Sigmirean, un exemplu demn de urmat: Să fim atenţi cu clienţii noştri

Tot mai des observăm că suntem trataţi, în unele cazuri, cu indiferenţă, indiferenţa celor care îşi câştigă existenţa de pe urma noastră, a celor care le calcă pragul. În unele cazuri, chiar patronii acestor firme încă nu cunoscut că de fapt ei sunt sabotaţi, dacă popt spune aşa, chiar de către angajaţii lor.
De data aceasta, un caz fericit, la câţiva paşi de municipiul Bistriţa, în localitatea Blăjenii de Sus, mai precis în centrul localităţii se află un magazin mixt/cafe-bar aparţinând SC Sig-Blăjeni SRL, administrată de familia Sigmirean din localitate. Odată călcând pragul magazinului eşti întâmpinat cu mare drag şi cu un zâmbet pe măsură de doamna Floarea Sigmirean, cea care se ocupă de destinele acestui magazin. „Trebuie să fim atenţi cu clienţii noştri, să vorbim frumos, că noi trăim de pe urma lor. Am clienţi care trec zilnic pe la magazinul nostru, ţinând cont de preţurile mici pe care le avem. Ne mulţumim puţin cu puţin că doar aşa putem exista pe piaţă”, a încheiat doamna Floarea Sigmirean.
Cred, cu siguranţă, că de astfel de oameni, cum este cazul nostru fericit, avem nevoie, şi nu de fiţele din cap a unora care ne tratează cu indiferenţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5