A fost lansat CCI BUSINESS SUPORT, pentru sprijinirea mediului antreprenorial

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud a o avut onoarea să fie gazda Conferinței de lansare a programului CCI BUSINESS SUPORT. Programul a adus în atenția invitaților subiecte de discuție referitoare la echilibrul și stabilitatea financiară a unui business pe tot parcursul anului 2024 și a venit cu propuneri concrete care doresc să fie un sprijin real pentru mediul antreprenorial în afacerile derulate. Întâlnirea a avut loc astăzi, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.
CCI BUSINESS SUPORT este un concept nou, propus de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud în parteneriat cu dl Sorin Cordovan- consultant business, care se referă la sprijinirea mediului antreprenorial în ceea ce privește echilibrul și stabilitatea financiară a afacerilor pe care le derulează.
Educația financiară și pregătirea profesională sunt elemente esențiale care trebuie să facă parte din viața fiecărei companii, atât în ceea ce privește provocările prevăzute în anul 2024 în domeniul economic dar și ca mod de învățare continuă pentru o dezvoltare și un management de succes.
Programul conține o serie de seminarii care se vor derula începând din 22 Februarie 2024 până în luna Mai 2024, când va fi organizată o Conferință de amploare pe tema Dificultății financiare, cu participarea Baroului Bistrița-Năsăud și a Societății Civile de Practicieni în Insolvență Bistrița-Năsăud.
Temele programului sunt următoarele: Inchiderea anului financiar 2023, Inspecțiile fiscale, Migrarea pe impozitul pe profit, RO-e factura, Conferința dificultatea financiară, Consultanță referitoare la identificarea și gestionarea dificultăților.
Pentru detalii și informații concrete, persoanele interesate sunt rugate să contacteze Departamenul Formare Profesională din cadrul către Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, tel 0733/900.207, email: [email protected]

Luciana Nistor – Responsabil relația cu presa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5