Fostul director al Liceului din Sângeorz Băi, la cele veşnice. Lui i se datorează transformarea şcolii în Liceul Teoretic „Solomon Haliţă”

Învăţământul de pe Valea Someşului a pierdut, zilele acestea, un ilustru profesor de limba şi literatura română, Traian Ciociu. Singurul director ales de profesori (aşa cum se făcea după Revoluţie ) al Liceului din Sângeorz Băi între anii 1990-1999 este cel căruia i se datorează transformarea şcolii în Liceul Teoretic „Solomon Haliţă”, prilej cu care a fost dezvelit şi bustul ilustrului înaintaş.
Directorul şcolii, Varvara Mititean, transmite, în numele dascălilor şi a generaţiilor de elevi, condoleanţe familiei. La rândul lui, primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, transmite un mesaj de condoleanţe: „Cu regret vă comunicăm faptul că domnul profesor Ciociu Traian a plecat în lumea celor drepți. Drum bun domnule profesor și vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru comunitatea noastră. Înmormântarea va avea loc joi, 25.10.2018 , la cimitirul Central, iar slujba la Biserica Greco-Catolică. Condoleanțe familiei”.
Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5