Fotbal feminin. ACS Heniu Prundu Bârgăului s-a întărit în pauza competiţională! Patru jucătoare aduse de la Olimpia Cluj

Clubul ACS Heniu Prundu Bârgăului a fost activ în această iarnă și a căutat să întărească echipa. În lot au apărut câteva jucătoare deja consacrate sau de mare perspectivă, astfel că semne bune anul are, anunţă staff-ul clubului.

Astfel, nu mai puţin de patru jucătoare au fost aduse de la Olimpia Cluj, cu care echipa din Prundu Bârgăului va derula un perteneriat pe viitor. Este vorba despre Adelina Rusu (fundaș, Olimpia Cluj), Diana Gomoi (atacant, Olimpia Cluj), Szidónia Salamon (portar, Olimpia Cluj), Daria Răileanu (mijlocaș, Olimpia Cluj). Acestora li s-au alăturat Daniela Mardari (mijlocaș, Noroc Nimoreni), Loredana Casian (atacant, CS Armonia Fălticeni), în vreme ce Narcisa Creangă (14 ani) a fost cooptată în lotul mare.

Pe lângă jucătoarele noi, la reunirea care a avut loc la sala de sport din Livezile au mai fost prezente: Mihaela MerlanAdina RogneanLovenberger DenisaMihaela PurcilIoana CatunaDaniela Mateş și Iulia Zamfir, în vreme ce Papp SzidòniaLenuta Stef și Simona Caldare au lipsit din motive obiective.
 

„Clubul ACS Heniu le mulțumește, de asemenea, pentru tot ceea ce au făcut pentru echipă jucătoarelor Pop Ioana, Mera Iulia, Eugenia Miron, Nadea Vasilika și Anastasia Sivolobova, care au încheiat colaborarea cu gruparea din Prundu Bârgăului. În următoarele zile echipa va avea antrenamente de reacomodare la efort urmate de un amical cu Olimpia Cluj, pentru ca în perioada 15-24 februarie să efectueze un cantonament centralizat la Prundu Bârgăului și Colibița. Până la reluarea sezonului, programată la începutul lunii martie, vor mai fi disputate câteva meciuri amicale care sunt în curs de perfectare”, precizează staff-ul ACS Heniu Prundu Bârgăului.

         Echipa a încheiat pe locul 5, cu 13 puncte, patru victorii şi un egal, fiind doar la un punct de alte trei echipe din faţă, Liga I fiind condusă autoritar de Universitatea Olimpia Cluj.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5