( Foto) Accident cu patru autovehicule implicate, la intrarea în Beclean. Traficul a fost blocat aproape o oră

Accident pe DN17, la intrare în Beclean dinspre Bistrița, chiar în curba de la balastieră! Traficul a fost blocat timp de aproape o oră, după ce patru autovehicule s-au ciocnit!

Totul, din cauza unui șofer care a vrut să depășească neregulamentar. Din fericire, persoanele implicate în carambol au scăpat cu viață. Blocajul de pe DN17 a fost menționat și de centrul Infotrafic. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:00), circulaţia rutieră este oprită, în judeţul Bistriţa -Năsăud, pe DN17 Bistriţa- Beclean, la kilometrul 27, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi un autocamion. Se estimează că traficul va fi reluat în aproximativ o oră", s-a precizat pe site-ul Poliției Române.

Din informațiile purtătorului de cuvânt al Poliției Bistrița-Năsăud accidentul s-a petrecut după ce un șofer de 55 de ani din Beclean care circula către Bistrița a încercat să depășească neregulamentar mașina unei școli de șoferi, însă a acroșat-o și a împins-o pe contrasens, acolo unde mașina școlii de șoferi Mihuț din Beclean a lovit alte două autovehicule, printre care și o autoutilitară.

Din fericire, toți cei implicați în carambol au scăpat cu viață, doar două persoane având nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spital în stare stabilă pentru îngrijiri suplimentare.  

Oamenii legii i-au testat pe toți șoferii pentru stabilirea alcoolemiei și au constatat că nimeni nu consumase alcool sau alte substanțe interzise înainte de a se urca  la volan. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5