Fumatul în spaţii închise, sancţionat de jandarmi

În acest sfârşit de săptămână, jandarmii au constatat mai multe fapte de natură antisocială şi au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale din care 15 amenzi şi 13 avertismente scrise.

        “Jandarmii Plutonului din oraşul Beclean au sancţionat fumatul în spaţii publice  închise, în conformitate cu prevederile legii nr. 349 din 2016, pentru combaterea efectelor consumului produselor din tutun, art. 3, alin. 1. Astfel, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 300 de lei”, precizează mr. Georgeta Caşvan.

 De asemenea, jandarmii au aplicat sancţiuni pentru consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, fapte şi gesturi obscene, provocarea unor scandaluri, cerşetorie, consumul de seminţe şi aruncarea cojilor în spaţiul public, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi refuzul părăsirii localului la solicitarea barmanului.

Jandarmii secţiei din oraşul Năsăud au aplicat două avertismente scrise, în conformitate cu H.C.L. 15 din 2006, art. 10, lit. w, pentru parcarea autovehiculelor pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi.

          Totalul sancţiunilor aplicate este de 2.000 de lei.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5