Gala Aniversară Atipic Beauty, în 20 octombrie, la Sala Parlamentului

În România de astăzi, persoanele cu dizabilități se confruntă cu numeroase bariere emoționale în momentul în care apar pe stradă, în spațiul public. Ideea de a prezenta persoanele cu dizabilități dintr-o altă perspectivă, a frumuseții care învinge boala a fost inițiativa Președintelui Asociație Open Your Heart, Magda Coman, care după experiența unei vieți normale, se află în prezent într-un scaun rulant.

Atelierul de Imagine Prompt Communication în parteneriat cu Asociația Open Your Heart au prezentat acest proiect în primăvara acestui an comunității bistrițene.

Atipic Beauty este o lecție de viață pentru toți cei care cred că frumusețea este doar apanajul unui exterior perfect, în care conținutul nu are nicio relevanță.
Atipic Beauty mi-a rămas la suflet atât mie, cât și echipei mele. O lecție pe care am trăit-o împreună cu oameni minunați, aici, la Bistrița. O parte din vocile de gen feminin ale acestui burg au preluat acest mesaj în felul tipic și au susținut proiectul Magdei Coman.
Bistrița a spus – Da! 12 femei în scaun rulant au fost susținute în cadrul defilării de persoane publice din comunitatea noastră: Oana Milea, Mihaela Țărmure, Dana Onița, Virginia Linul, Monica Ungur, Claudia Andron, Daniela Dragne-Macarie, Ștefania Borodi, Mirela Riti,  Tina Olari, Virginia Iugan, Monica Sabău.

În 20 octombrie are loc Gala Aniversară Atipic Beauty la București. Astăzi am finalizat ținuta de promovare a evenimentului. Împreună cu Atelierul de Imagine Prompt Communication ne bucurăm că suntem alături de echipa Atipic Beauty, afirmă Gabriela Montoiu - managerul Atelierului de Imagine Prompt Communication.

            Gala Aniversară Atipic Beauty București 2016 este organizată de Asociația Open Your Heart și Fundația Prețuiește Viața, în parteneriat cu Acibadem Hospitals Group și OMV Petrom.   Modelele în scaune rulante vor defila alături de vedete din televiziune, muzică, sport, aducând un omagiu frumuseții și purtând creațiile designerilor care au conceput ținute speciale pentru această seară de neuitat. Ne bucurăm că designerul Tina Olari a rămas alături de acest proiect.

Dizabilitatea nu e un motiv să nu trăiești frumos și demn, dimpotrivă: modelele Atipic Beauty ne arată că stă în puterea noastră să transformăm ideile preconcepute în credințe pozitive.

 

                                               Echipa Atelierul de Imagine Prompt Communication

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5