Gavril Ţărmure, cel mai influent manager cultural din România

AgentiadeCarte.ro a realizat un top al celor mai influenţi creatori din cultură, românii au avut posibilitatea să voteze, pe site-ul agenţiei, preferaţii la categoriile editori, critici literari, jurnalişti culturali, manageri culturali, manageri de artă. În urma centralizării datelor, Gavril Ţărmure, managerul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, cu 25% din opţiuni, a fost declarat „Cel mai bun manager cultural” pentru munca depusă de-a lungul timpului pentru cultura românească ca fondator al Societăţii de Concerte Bistriţa şi al Editurii Charmides. Locul II este ocupat, cu 18%, de Dan Lungu, directorul Muzeului Literaturii Române din Iaşi şi locul III, cu 13%, de Ion Caramitru, preşedintele UNITER, directorul teatrului Naţional Bucureşti.
La categoria „Cei mai influenţi editori”, locul I a fost ocupat de Călin Vlasie, directorul Editurii Paralela 45, la „Cei mai influenţi critici literari”, Daniel Cristea Enache ; la „Jurnalişti culturali” - Andrei Pleşu, director fondator „Dilema Veche”, iar la „Cei mai influenţi manageri de artă” – Călin Dan, directorul Muzeului Naţional de Artă Comparată.
„Este o onoare pentru mine să mă aflu în acest top, considerând că este o recunoaştere a activităţii pe c are am derulat-o de-a lungul anilor, atât cu Societatea de Concerte Bistriţa, cât şi cu Editura Charmides şi Centrul Judeţean pentru Cultură. Este un merit nu doar al meu, ci şi al artiştilor care au fost în proiectele noastre, precum şi a Bistriţei care, iată, încă o dată este vizibilă la nivel naţional”, ne-a declarat dr. Gavril Ţărmure.
Pentru modul în care a ştiut să promoveze cultura bistriţeană la nivel naţional, pentru vizibilitatea noastră în rândul elitei româneşti, Gavril Ţărmure merită felicitări.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5