Gazul, oprit în 7 localităţi din judeţ

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată în 27 și 29 septembrie a.c., în localitățile Nușeni, Feleac, Beudiu, Vița, Corvinești, Bidiu și Enciu

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, marți, 27 septembrie a.c. și joi, 29 septembrie a.c., începând cu ora 8.00, în localitățile Nușeni, Feleac, Beudiu, Vița, Corvinești, Bidiu și Enciu din județul Bistrița Năsăud.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, marți, 27 septembrie a.c. cel mai probabil începând cu ora 18.00 și joi, 29 septembrie a.c., începând cu ora 21.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile în zilele și intervalele orare specificate, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau                                                   

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Departament Comunicare Corporatistă

E.ON România

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5